با افزونه Hide My WordPress وردپرس را مخفی کنید

با افزونه Hide My WordPress وردپرس را مخفی کنید

روش مخفی کردن وردپرس به وسیله افزونه Hide My WordPress چیست؟

در این مطلب شما را با افزونه Hide My WordPress آشنا می کنیم.این افزونه به شما کمک می کند تا با استفاده از آن بتوانید وردپرس را مخفی سازید.

مخفی کردن وردپرس یکی از چیزهایی است که برای افزایش امنیت وبسایت بسیاری از وبمستران به دنبال آن هستند. چرا که فکر می‌کنند با این کار تا حدی می‌توانند سایت وردپرسی خود را ایمن کنند.

یکی از راه‌هایی که از طریق آن می‌توان امنیت وبسایت خود را بالا برد این است که آدرس‌های ورود و محیط پیشخوان وردپرس را در آن تغییر دهید تا به سادگی هرکسی نتواند به آن دسترسی داشته باشد.

در این مقاله از دکتر وردپرس قصد دارم تا افزونه‌ای کاربردی را به شما معرفی کنم که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا از امکاناتی همچون تغییر آدرس پیشخوان در وردپرس، تغییر آدرس صفحه ورود در وردپرس در آن بهره‌مند شوید به گونه‌ای که حتی پس از ورود به سایت آدرس پیشخوان نیز به دلخواه شما باشد.

افزونه‌ای که قصد معرفی آن را دارم با عنوان Hide My WordPress در مخزن وردپرس به ثبت رسیده است و تاکنون توانسته است تا بیش از ۵۰.۰۰۰ نصب فعال و کسب امتیاز ۴ را ازآن خود نماید که با استفاده از آن می‌توانید آدرس‎های ورود به سایت وردپرسی خود را در آن تغییر دهید.

پیشنهاد بعدی  مسدود کردن کاربران در وردپرس

نصب و فعال سازی Hide My WordPress

پس از نصب و فعال سازی این افزونه مشابه تصویر زیر منویی با عنوان hide my wp در بخش تنظیمات سایت وردپرسی شما افزوده خواهد شد که با مراجعه به آن می‌توانید تنظیمات افزونه را سفارشی سازی کنید.

روش مخفی کردن وردپرس به وسیله افزونه Hide My WordPress چیست؟

پس از مراجعه به صفحه تنظیمات افزونه قادر خواهید بود تا در چند نوع مختلف امنیت و ساختار سایت وردپرسی خود را تعیین کنید. برای این منظور مشابه تصویر زیر در بخش Default article/product sorting یکی از گزینه‌های موجود را انتخاب کنید.

روش مخفی کردن وردپرس به وسیله افزونه Hide My WordPress چیست؟

نکته: قبل از هرگونه تغییر در افزونه، برای جلوگیری از مشکل ورود در صفحه وردپرس که می‌تواند به دلیل فراموشی آدرس رخ دهد آدرس موجود در کادر زرد رنگ را در جایی کپی کنید تا در صورت بروز خطا بتوانید با استفاده از آن تنظیمات افزونه را به حالت پیشفرض برگردانید.

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید امکان انتخاب چهار نوع ساختار وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید آدرس سایت خود را سفارشی سازی کنید که عبارتند از:

Default: با انتخاب این حالت تغییری در آدرس‌ها اعمال نشده و در واقع کارکرد افزونه غیرفعال خواهد شد. بنابراین با استفاده از این حالت آدرس‌های ورود و پیشخوان وردپرس همان آدرس پیشفرض خواهد بود.

Lite Mode: در این حالت آدرس صفحه ورود از wp-login.php به login تغییر خواهد کرد و در آدرس صفحه پیشخوان تغییری اعمال نخواهد شد. به عبارت دیگر با انتخاب این حالت صرفا آدرس صفحه ورود وردپرس تغییر می‌کند و آدرس پیشخوان همان wp-admin خواهد بود.

Custom Mode: با انتخاب این حالت قادر خواهید بود تا آدرس پیشخوان و ورود وردپرس را به دلخواه خود تغییر داده و همچنین می‌توانید آدرس صفحه ۴۰۴۴ خود را برای حالتی که آدرس پیشفرض ورود و پیشخوان وردپرس انتخاب می‌شود را سفارشی سازی کرده و هرگاه شخصی با این صفحه مواجه شد آن را به برگه دلخواهی که مایل هستید ریدایکت کنید که در حالت عادی به صفحه ۴۰۴ هدایت خواهند شد.

روش مخفی کردن وردپرس به وسیله افزونه Hide My WordPress چیست؟

افزونه تغییر آدرس ورود و پیشخوان وردپرس

همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید ابتدا با فعال کردن گزینه‌های Hide “wp-admin” و Hide “wp-login.php” تعیین که مایل هستید آدرس صفحات پیشخوان وردپرس و صفحه ورود وردپرس را تغییر دهید یا خیر؛ سپس با وارد کردن آدرس دلخواه در فیلد هر یک از گزینه‌های موجود آدرس دلخواه خود را برای آن تعیین کرده و تنظیمات را ذخیره کنید.

پیشنهاد بعدی  امتیاز دهی به مطالب در وردپرس با Ratings

دقت داشته باشید تا قبل از ذخیره تغییرات آدرسی که در مقابل Warning قرار دارد را کپی کنید تا در صورت خطا با مراجعه به آن تنظیمات افزونه را به حالت پیشفرض تغییر دهید.

روش مخفی کردن وردپرس به وسیله افزونه Hide My WordPress چیست؟

افزونه تغییر آدرس پیشخوان وردپرس

حال همانطور که در تصویر مشاهده می‌کنید، پس از ورود که با آدرس vorod-doctorwp تعیین شده بود در بخش پیشخوان آدرس به modir-doctorwp تغییر داده شده است.

حال اگر آدرس‌های پیشفرض ورود و پیشخوان وردپرس که به ترتیب با wp-login.php/ و wp-admin/ در دسترس هستند را وارد کنید به صفحه ۴۰۴ و یا صفحه‌ای که تعیین کرده‌اید هدایت خواهید شد.

حالت آخر این افزونه نیز با نام ninja mode در دسترس است که در نسخه تجاری آن ارائه شده است که با استفاده از آن قادر خواهید بود تا از امکانات بیشتری همچون تعیین تعداد دفعات ورود، مخفی کردن نام افزونه‎های استفاده شده در سایت و… بهره‌مند شوید.

منبع:دکتر وردپرس

مروری بر مطالب

مطالب خوانده نشده در وردپرس را چگونه مشاهده کنیم؟

چطور می توانیم مطالب خوانده نشده در وردپرس را  با افزونه  Unread Posts نمایش دهیم؟ در این مطلب به شما…

چگونه عنوان وردپرس را در ایمیل های ارسالی عوض کنیم؟

روش تغییر عنوان وردپرس (WordPress) در ایمیل‌های ارسالی چیست؟ در این مطلب شما را با روش تغییر دادن عنوان وردپرس…

ارسال دیدگاه