/ در آموزش وردپرس / نویسنده
آخرین ویرایش:

استفاده از WP Clone برای منتقل نمودن وردپرس به هاست یا یک دامنه دیگر

استفاده از WP Clone برای منتقل نمودن وردپرس به هاست یا یک دامنه دیگر

شاید شما جزء آن دسته از افرادی باشید که:

  • در اول سایت وردپرسی خود را روی لوکال هاست ایجاد کرده و بعد از تغییرات لازم، آماده کردن وبسایت و ایجاد چندین نوشته/برگه از آن بک آپ میگیرید و میخواهید بعد از آن انتقال وردپرس به هاست اصلی را داشته باشید.
  • و یا در روش دیگر سایت وردپرس شما روی یک دامین قرار دارد و می خواهید آن را بر روی یک دامین دیگر تنظیم نمایید.

انتقال وردپرس

در هر دو صورت شما می خواهید عملیات انتقال وردپرس را از یک سایت وردپرسی یا یک بسته ی وردپرسی انجام دهید. که اگر بخواهید در حالت عادی این کار را انجام دهید، ابتدا باید از فایل ها و سپس دیتابیس بک آپ تهیه کنید که اگر همه‌ی مراحل را درست انجام دهید و از خطر خراب کردن دیتابیس و .. هم بگذرید، سایت شما بعد از کلی کلنجار رفتن، بالاخره منتقل می شود!

راه حل آسان چیست؟

انتقال وردپرس به هاست یا دامنه ای دیگر با افزونه WP clone by WP academy به سادگی هر چه تمام تر قابل انجام است و در هر شرایطی می توانید از وردپرس خودتان یک بسته نصب تهیه کنید که می توانید در سایتی دیگر این بسته را فراخوانی کنید.
این کار به حدی ساده است که به هیچ دانشی به جزء نصب وردپرس و افزونه (پلاگین) نیاز نخواهیم داشت!

آموزش انتقال وردپرس به هاست یا دامنه ای دیگر با WP Clone

banner-772x250 (1)

این افزونه دارای بیش از ۳۰۰٫۰۰۰ نصب فعال را در مخزن وردپرس دارد و می توان از آن به عنوان برترین افزونه های انتقال وردپرس یاد کرد.

شروع کار با افزونه

برای شروع کار ابتدا افزونه انتقال وردپرس به هاست یا دامنه ای دیگر را دریافت نموده و از بخش افزونه های سایت خود آن را نصب نمایید. بعد از نصب این افزونه در بخش پیشخوان سایت وردپرسی شما بخشی با عنوان WP Clone ایجاد شده است.

Option1

تهیه ی بک آپ/ بسته ی نصب از سایت فعلی

Option2

در این قسمت همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید برای این که از وبسایت فعلی یک بسته ی نصب/بک آپ تهیه کنید ابتدا باید گزینه ی Create Backup را انتخاب کنید و بعد از آن روی دکمه ی آبی رنگ کلیک کنید، به این صورت شما می توانید از وبسایت فعلی خودتان یک بک آپ تهیه کنید.
به گزینه ی Restore backup در پایین گزینه ی قبلی دقت کنید؛ اگر افزونه را تازه نصب کنید این گزینه را نخواهید دید اما بعد از اینکه اولین بک آپ خود را بگیرید این گزینه ظاهر می شود و در مقابل آن بک آپ های سیستم شما را نمایش می دهد که می توانید آن ها را حذف یا اینکه لینک آن ها را کپی کنید.

توجه: فایل بک آپی که این افزونه به شما می دهد بصورت یک url می باشد یعنی به شما خود فایل بک آپ را نمی دهد بلکه لینک آن را در اختیار شما قرار می دهد.

شما باید در وبسایتی که می خواهید این فایل بک آپ را فراخوانی کنید لینک فایل را از وبسایت فعلی کپی و وارد وبسایت دوم کنید.

فراخوانی بک آپ/ بسته ی نصب به سایت مقصد

Option3

بعد از اینکه از سایت اول خودتان بک آپ را تهیه کردید می بایست این فایل بک آپ را در سایت مقصد فراخوانی کنید که می توانید به صورت زیر عمل کنید.
ابتدا در سایت مقصد نیز افزونه انتقال وردپرس به هاست یا دامنه ای دیگر را نصب و فعال کنید و به بخش تنظیمات افزونه بروید.
در این قسمت بر روی گزینه ی Restore from URL کلیک کنید و گزینه ای که در زیر نمایش داده می شود را هم فعال کنید.

I AGREE Required for “Restore” function: با فعال کردن این گزینه تعیین می کنید که دیتابیس جدید فایل بک آپ شما جایگزین دیتابیس قدیمی شود.

بعد از آن در قسمت Restore from URL لینک فایل بک آپی که در سایت اول تهیه کردید را وارد کنید و در نهایت گزینه ی Restore from URL کلیک کنید تا فایل بک آپ برای شما، سایت اول را جایگزین سایت در حال حاضر کند.

Option4

در تصویر بالا هم می توانید اطلاعاتی را از سیستم خودتان مشاهده کنید.

نکته ی خیلی مهم: ممکن است فرایند انتقال به خوبی صورت نگیرد، در این صورت ممکن است شما با صفحه ای سفید مواجه شوید یا اینکه با یک ارور مواجه شوید. این عمل بسیار پیش می آید اما جای نگرانی نیست، کافیست دوباره فرآیند Restore را انجام دهید.

Option5

وقتی با صفحه ای مشابه تصویر بالا مواجه می شوید یعنی فرایند Restore با موفقیت انجام گرفته است و می توانید سایت جدید خود را مشاهده کنید. سایت خود را مشابه سایت اولیه خواهید دید!

در صورتی که سایت اولیه لوکال هاست باشد!

اگر وبسایت اولیه لوکال هاست باشد شما با لینک فایل بک آپ نمی توانید کاری انجام دهید، یعنی نمی توانید در سایت مقصد آن لینک را وارد کنید چرا که آن لینک در لوکال می باشد و وجود خارجی ندارد.

راه حل چیست؟

راه حل به این صورت است که باید لینکی را که در لوکال هاست میگیرید را در یک آدرس بار وارد کنید و آن فایل را از لوکال هاست خودتان دانلود کنید و بر روی سیستم خودتان قرار دهید (البته روی سیستم لوکال بوده است از همان اول فقط مسیر فایل را به محل دلخواه تغییر می دهید).
و در یک هاست آن را آپلود می کنید و آن لینک را به افزونه در سایت مقصد می دهید و باقی مراحل هم که به صورتی که در بالا توضیح دادیم خواهد بود، به همین راحتی:)

یک بار مرور کنیم!

با استفاده از افزونه WP clone می توانیم به راحتی از سایت وردپرسی خودمان یک فایل بک آپ تهیه کنیم و این فایل بک آپ را در هر سایتی که می خواهیم فراخوانی کنیم.
بعد از بک آپ، افزونه به ما لینک فایل را می دهد که می توانیم این لینک را در سایت مقصد وارد کنیم تا سایت ما دقیقا مشابه همان سایت اولیه شود.
فقط یک نکته این که اگر سایت اولیه ما لوکال هاست باشد باید از طریق لینک فایل آن را دانلود کنیم و در یک هاست واقعی آپلود کنیم و در سایت مقصد لینک فایل آپلود شده را بدهیم.

موفق باشید…

منبع : همیار وردپرس

مروری بر مطالب

آموزش روشهای افزایش حجم بارگزاری فایل در وردپرس

آموزش روشهای افزایش حجم بارگزاری فایل در وردپرس معمولا همه کاربران با مشکل بارگذاری فایل سرو کار داشته اند. و …

آموزش کامل نحوه زیاد کردن سرعت ایندکس سایت

آموزش کامل نحوه زیاد کردن سرعت ایندکس سایت خدمت شما همراهان گرامی سلام عرض میکنم، در این جلسه میخواهم درباره…

1 دیدگاه

ارسال دیدگاه