/ در آموزش وردپرس / نویسنده

آشنایی با ووکامرس

آشنایی با ووکامرس

سلام دوستان؛
در این مقاله قصد داریم فقط در مورد ووکامرس صحبت کنیم. یک فروشگاه ساز خارق العاده!! اگر هنوز هم به دنبال فروشگاه ساز حرفه ای هستید و نتوانسته اید به ووکامرس اعتمادکنید مطالب امروز را از دست ندهید.مطمئن باشید که در انتهای این آموزش صد در صد مجاب خواهید شد!! به جرات می توان گفت ووکامرس قوی ترین فروشگاه ساز سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که تا به حال منتشر شده است. مقاله ی امروز پیرامون عبارت ووکامرس چیست؟ می باشد.

ووکامرس چیست؟

اما در ابتدا ووکامرس چیست؟ و چه استفاده ای دارد؟

برای عزیزانی که برای بار اول اسم ووکامرس را می شوند باید گفت این افزونه برای ساخت فروشگاه های اینترنتی بر پایه وردپرس مورد استفاده قرار می گیرد. در حال حاضر در زمینه خود حرفه ای ترین است. شما پس فهمیدن اینکه ووکامرس چیست، با استفاده از این افزونه می توانید حرفه ای ترین فروشگاه را ایجاد نموده و همچنین امکانات بسیار کاربردی برای آن قرار دهید. توجه کنید که هر امکانی که برای یک فروشگاه مورد نیاز است این افزونه داراست.

ووکامرس در ایجاد فروشگاه اینترنتی بهترین زمینه ها را دارد. تنظیم محصولات، تنظیم خدمات ارسال محصول و دریافت محصول، تنظیمات بخش پرداخت های فروشگاه و همچنین تائیدیه های پرداخت و در حالت کلی تمام موارد پایه ای که هر خریدار برای خرید از فروشگاه به آن نیاز دارد. همه این موارد در این افزونه گنجانده شده است تا کاربران را راضی نماید .

حال پس از فهمیدن دلیل وجودی ووکامرس، در مورد استفاده از آن صحبت میکنیم که چطور میتوانید از آن استفاده کنید.

شروع کار با ووکامرس

برای شروع کار به موارد زیر نیاز دارید:

  1. ابتدا باید یک سایت وردپرس داشته باشید و یا یک وردپرس نصب نمائید روش این کار را در لینک آموزش نصب وردپرس بخوانید.
  2. پس از نصب باید افزونه ووکامرس را دانلود نموده و در وب سایت وردپرس خود نصب نمائید تا به شما بگوییم ووکامرس چیست.
  3. در نهایت نیاز است که برای ایجاد فروشگاه روی وردپرس خود یک قالب فروشگاهی نیز نصب نمائید.

نصب ووکامرس

برای نصب ووکامرس باید ابتدا ووکامرس آن را دریافت کنید و سپس در بخش افزونه های وب سایت وردپرس خود آن را نصب نمائید. البته نکته ای که در این زمینه وجود دارد این است که باید ابتدا فارسی ساز ووکامرس را نصب نمائید و سپس خود افزونه ووکامرس را نصب کنید.
پس از نصب شما در اولین قدم باید در پیشخوان وردپرس خود وارد بخش ووکامرس و زیر منو پیکربندی شوید. که در تصویر زیر مشخص شده است:

WooCommerce-hamyarwp

تنظیمات گزینه های بخش همگانی به صورت زیر انجام می شود:

  • : مطمئنا ایران!
  • : باز هم طبیعتا ایران خواهد بود.
  • : حمل و نقل در کشوری که محصول در آن به فروش میرسد.
  • فعال کردن مالیات: در صورتی که به قوانین مالیاتی آشنا هستید فعال کنید.
  • اعلان فروشگاه: در صورت فعال سازی این مورد در بالای فروشگاه شما یک اعلان نمایش داده میشود که میتوانید اطلاعیه های فروشگاه را در آن ها قرار دهید.
  • : طبیعتا باز هم تومان و یا ریال باید انتخاب شود.

تنظیمات بعدی این صفحه نیز مورد خاصی برای توضیح ندارد!!

در بخش دوم میرسیم به تنظیمات محصولات که در تصویر زیر مشخص است:

بخش همگانی

Public-sector-hamyarwp

در این صفحه باید در صورت وزن دار بودن محصول، وزن محصولات را مشخص نموده و همچنین واحد اندازه گیری آن را تعیین کرد. در قسمت بعدی مشخص میکنید که دیدگاه گذاری در زیر محصول به چه شکل باشد که تمامی موارد به صورت فارسی است و میتوانید تنظیم نمائید.

بخش نمایش

display-hayarwp

در این بخش باید در ابتدا یک برگه برای فروشگاه خود بسازید و این برگه را در این قسمت انتخاب کنید. سپس باید نمای فروشگاه را انتخاب کنید که به چه شکل نمایش داده شود. سپس در انتها باید سایز تصاویر محصولات در فروشگاه را مشخص کنید که به چه اندازه ای باشد.

بخش انبار

store-hamyarwp

در این بخش اگر میخواهید یک انبار برای محصولات داشته باشید باید آن را فعال کنید. سپس مشخص کنید که حداقل موجودی انبار چقدر است و در صورت خالی شدن چطور به شما هشدار داده شود! همچنین متن عدم موجودی محصول در سایت چه چیزی باشد! که تنظیمات سختی ندارد!!

بخش محصولات دانلودی

Downloadable-products-hamyarwp

شما در ووکامرس محصولات دانلودی نیز میتوانید برای فروش قرار دهید. تنظیمات آن را که محدود نیز هست در این بخش انجام دهید. فقط کافیست در این بخش مشخص کنید که پرداخت به چه صورت است و آیا برای دانلود نیازمند ثبت نام و ورود هستند یا خیر.
در ادامه میرسیم به بخش شیرین تسویه حساب با مشتریان که در این بخش شما باید در صفحه نخست که به صورت زیر است تنظیمات تسویه حساب و پرداخت را انجام دهید.

checkout-hamyarwp

در تصویر فوق در بخش اول باید در صورتی که کد تخفیف مد نظر دارید وارد کنید که فعال شود و کاربران بتوانند استفاده کنند. مورد دوم روند پرداخت است که پرداخت با عضویت انجام شود یا بدون عضویت و در نهایت نباید به تنظیمات بعدی دست بزنید!! البته برای درست شدن بخش پرداخت هم نیاز به درگاه پرداخت دارید که باید برای دریافت درگاه مراحل زیر را طی کنید:

  • دریافت نماد اعتماد الکترونیکی
  • مراجعه به بانک و درخواست درگاه پرداخت
  • دریافت درگاه به همراه افزونه آن و نصب در بخش افزونه ها

ادامه تب های بخش تسویه حساب مربوط به روش های پرداختی است که شما فعال خواهید کرد یا خیر. مثلا پرداخت با چک یا پرداخت در محل که به عنوان مدیر فروشگاه به شما مربوط میشود. اما در ادامه به بررسی باقی موضوعات میپردازیم.

حساب های کاربری

account-hamyarwp

بخش بعدی حساب های کاربری است. در این بخش در مورد عضویت کاربران شما صحبت میشود. در این صفحه همانند تصویر فوق با بخش اول فقط کار داریم و نیاز به تغییرات بخش دوم نیست. در قسمت اول فقط باید یک برگه برای حساب کاربری انتخاب کنید که توجه کنید این برگه ها توسط ووکامرس ساخته شده و نیاز به ایجاد آن ها توسط شما نیست. در ادامه تنظیمات مشخص می کنید که عضویت کاربران به چه صورت باشد و خرید آن ها با عضویت یا بدون عضویت باشد.

در نهایت به بخش ایمیل ها می رسیم:

این صفحه سه بخش دارد که در بخش نخست تنظیم ایمیل های اطلاع رسانی را انجام می دهید که به چه ایمیل هایی ارسال شود. در بخش دوم مشخص می کنید ساختمان ایمیل به چه صورت است. در نهایت رنگ بندی و قالب بندی های ایمیل را مشخص می کنید و تنظیمات ووکامرس را به انتها میرسانیم.

email-hamyarwp

حال تنظیمات به پایان رسید و باید در انتها در مورد تنظیمات افزونه در صفحه محصول نیز صحبت کنیم. برای این منظور باید یک محصول ایجاد کنید که بسیار ساده است و با رفتن به بخش محصولات و افزودن محصول وارد صفحه ایجاد میشوید.
در این صفحه همانند صفحه ایجاد نوشته باید در ابتدا توضیحات محصول خود را انتخاب کنید. اما در میانه صفحه به بخشی برخورد می کنید که تنظیمات افزونه است که در ادامه به بررسی آن میپردازیم.

تصویر زیر را مشاهده کنید:

product-hamyarwp

در این تصویر تنظیمات ووکامرس در صفحه محصول را می بینید که به ترتیب به شکل زیر است:

همگانی: در این بخش شما قیمت عادی محصول و همچنین قیمت فروش فوق العاده آن را مشخص می کنید .
انبار: در این بخش باید یک شناسه برای محصول انتخاب کنید که یک عدد است. محصول شما از روی این عدد شناخته میشود و سپس میزان موجودی محصول در انبار رامشخص کنید.
حمل و نقل: در بخش حمل و نقل باید وزن و ابعاد کالا را برای ارسال مشخص کنید. همچنین یک کلاس ارسال تعیین کنید که ایجاد کلاس ارسال برای محصولات در ایران آنچنان کاربردی ندارد. شما میتوانید با روش های پستی محصولات را ارسال نمائید!
محصولات مرتبط: در این بخش محصولاتی که به محصول شما مرتبط هستند را مشخص می کنید. همچنین پر فروش ترین محصولات فروشگاه تان را تعیین نمایید.
ویژگی ها: در این بخش شما برای محصول باید ویژگی تعریف کنید. مثلا برای یک پیراهن سایز و رنگ و جنس ویژگی محسوب میشود. از این طریق کاربران بتوانند گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنند.
پیشرفته: در این بخش شما میتوانید برای این محصول یک متن بنویسید متنی برای اطلاع رسانی و یا هر دلیل دیگر!! دیدگاه گذاری را نیز فعال یا غیر فعال کنید.

دوستان توضیحات پیکربندی ووکامرس به پایان رسید. حال در ادامه باید کمی هم در مورد ابزار های آن صحبت کنیم. در فروشگاه های اینترنتی موجود نیاز دارید در مرحله اول درگاه پرداخت داشته باشید که روش دریافت آن در بالا ذکر شد. همچنین نیاز است که فیلتر هایی روی محصولات اعمال شود که در این زمینه نیز در سایت همیار افزونه هایی وجود دارد.
فکر میکنم در حال حاضر بتوانید به سوال ووکامرس چیست پاسخ دهید. در این مورد به طور مفصل توضیح دادیم.

و اما سخن نهایی این است که دوستان توجه بفرمائید که در هنگام استفاده از ووکامرس بسیار مهم است که شما از یک قالب فروشگاهی خوب استفاده کنید. قالب شما تاثیر بسیار زیادی در کار و فروش شما خواهد داشت. مورد دیگر این که باید روند خرید بسیار ساده باشد چون در صورت سخت و پیچیده بودن مشتری شما ناراضی خواهد بود.

موفق و پیروز باشید…

منبع : همیار وردپرس

مروری بر مطالب

چگونه وردپرس بر روی سیستم عامل مک نصب کنیم؟

چگونه وردپرس بر روی سیستم عامل مک نصب کنیم؟ سلام به همه دوستان بزرگوار امروز تصمیم گرفتیم در ادامه آموزش…

آموزش حذف لینک دیدگاه ها برای جلوگیری از تبلیغات

آموزش حذف لینک دیدگاه ها برای جلوگیری از تبلیغات سلام. تبلیغات در دیدگاه ها از معضلاتی است که برای مدیران…

ارسال دیدگاه