/ در آموزش عمومی / نویسنده
آخرین ویرایش:

اتصال ایمیل به Gmail

در وبسایت های بازرگانی و تجاری ایمیل مارکتینگ از اهمیت بالایی برخوردار است . ارسال ایمیل به مشتریان بالقوه و مکاتبات مجازی از طریق ایمیل برای جذب و پشتیبانی مشتریان از امور عادی و اساسی تجارت الکترونیک است بنابراین بستری مناسب برای ارتباط با مشتریان از طریق ایمیل از اهمیت بسزایی برخوردار است .

تقریبا تمامی سرورها یک یا چند نوع وب میل (سرویس های مدیریت ایمیل) در اختیار قرار می دهند. همچنین در آنها امکان ساخت ایمیل های شخصی به تعداد محدود یا نامحدود وجود دارد . اگرچه این سرویس ها امکانات مورد نیاز جهت مدیریت ایمیل را در اختیار قرار می دهند اما به دلایل زیادی استفاده مداوم از آن ها مشکل و در مواردی امکان پذیر نمی باشد . همچنین به دلیل اینکه اکثر افراد از سرویس های ارائه دهنده ایمیل مثل gmail یا yahoo استفاده می کنند و این سرویس ها امکانات زیاد و رو به رشدی را در اختیار قرار می دهند استفاده مدیران وبسایت های از وب میل های سرورها حداقل در شروع کار مشکل است.

باید توجه کنید در بسیاری از سرویس های ارائه دهنده محبوب در جهان امکان لینک ایمیل های شخص  به آنها وجود دارد . این لینک بگونه ای است که می توانید از تمام امکانات آنها به اسم خودتان استفاده کنید. فرض کنید ایمیلی با عنوان info@teeweb.ir داشته باشید. با لینک این ایمیل به gmail می توانید به اسم آن ایمیل های خود را از طریق جی میل دریافت و یا ارسال کنید .

در این مطلب آموشی قصد داریم نحوه اتصال ایمیل به Gmail را بصورت مرحله به مرحله توضیح دهیم بنابراین با ما همراه باشید:

نحوه اتصال ایمیل شخصی به gmail

دقت کنید جهت لینک ایمیل به جیمیل دو مرحله کلی باید طی شود اولین مرحله اتصال ایمیل به عنوان فرستنده و مرحله دوم دریافت کلیه ایمیل های سایت توسط جی میل است .

مرحله اول : اتصال ایمیل به عنوان فرستنده

با انجام تنظیمات مربوط به اتصال ایمیل به عنوان فرستنده قادر خواهید بود به اسم ایمیل خودتان در جی میل ایمیل ارسال کنید. جهت انجام اینکار به ترتیب زیر عمل کنید:

1- ابتدا وارد حساب کاربری ایمیلی که می خواهید به آن لینک کنید در gmail شوید . پس از ورود به ایمیل روی آیکن چرخ دنده کلیک کنید و گزینه settings  را انتخاب کنید:

link-email-to-gmail1

2- پس از ورود به بخش تنظیمات وارد قسمت یا  تب Accounts and Import شوید و از قسمت “Send mail as”بر روی گزینه “Add another email address you ownn” کلیک نمایید.

نحوه اتصال ایمیل شخصی به gmailنحوه اتصال ایمیل شخصی به gmail

3- در پنجره باز شده، نام و آدرس ایمیل سایت خود را وارد و بر روی دکمه Next Step کلیک کنید. ممکن است در این مرحله از شما نام کاربری، رمز عبور و نوع سرور ارسال ایمیل سایت، پرسیده شود که با ورود اطلاعات می توانید به قسمت بعدی مراجعه نمایید.

.نحوه اتصال ایمیل شخصی به gmail

4- اولین گزینه را انتخاب و بر روی دکمه Next Step کلیک نمایید. سپس در پنجره بعدی بر روی Send Verificationn کلیک نمایید تا یک ایمیل حاوی کد / لینک فعال سازی برای ایمیل سایت شما ارسال شود.

link-email-to-gmail4

.نحوه اتصال ایمیل شخصی به gmail

.نحوه اتصال ایمیل شخصی به gmail

5-ایمیل سایت خود را از طریق وب میل هاست بررسی نمایید. کد فعال سازی را از ایمیل دریافتی کپی نمایید و در پنجره مربوطه وارد نمایید. همچنین می توانید با کلیک کردن بر روی لینک ارسالی، فعال سازی خود را انجام دهید.
حال می توانید از طریق سرویس جی میل خود، ایمیل هایی از طرف آدرس سایت خود ارسال نمایید. تنها کافیست هنگام نگارش نامه آدرس ایمیل سایت خود را وارد نمایید.

.نحوه اتصال ایمیل شخصی به gmail

 

مرحله دوم : دریافت کلیه ایمیل های سایت توسط جی میل

پس از انجام تنظیمات قادر خواهید بود کلیه ایمیل های ارسالی به ایمیل شخصی خود را در جی میل دریافت کنید. برای انجام این کار به ترتیب زیر عمل کنید:

1- وارد پنل مدیریت هاست Cpanel شویدو از قسمت Mail گزینه Forwarders را انتخاب نمایید.

.نحوه اتصال ایمیل شخصی به gmail

2- در صفحه جدید بر روی دکمه Add Forwarderr کلیک نمایید

.نحوه اتصال ایمیل شخصی به gmail

3- در قسمت Address، ایمیل سایت خود و در قسمت Destination، آدرس جی میل خود را وارد نمایید. و در نهایت بر روی دکمه Add Forwarder کلیک نمایید. از این پس کلیه نامه هایی که به آدرس ایمیل سایت شما ارسال می شوند را بدون مراجعه به وب میل هاست خود، می توانید در صندوق پستی Inbox جی میل خود دریافت نمایید.

.نحوه اتصال ایمیل شخصی به gmail

مروری بر مطالب

لینک دار کردن خودکار آدرس در وردپرس

منظور از لینک دار کردن خودکار آدرس این است که اگر مثلا در متن نوشته با دیدگاه عبارتی مثل teeweb.ir…

راه اندازی شبکه وردپرس (Multisite)

در این مطلب آموزش وردپرس به نحوه راه اندازی شبکه وردپرس می پردازیم Multisite (چند سایته) وﻳﮋﮔﻲ Multisite یا چند…

ارسال دیدگاه